Litteraturliste

Bøger af LasseS

 

 

 

"På krogen", april 2014

På krogen, ramsaltede beretninger om fiskeri og jagt  nordatlanten. 
Bogjagt.dk, forlaget corvus.

PRESSEN SKREV:
"Lasse Sørensen leger med sproget så det er en lyst".
"Bogen er hurtigt læst, næsten for hurtigt. Jeg kunne i hvert fald godt have tænkt mig at den var lidt længere, men sådan er det jo ofte med gode bøger, hvor man føler sig godt underholdt. Også selvom man ikke har det store kendskab eller forhold til Færøerne. Personagerne i bogen er nok universelle i deres aparte optræden".
Danmarks Jægerforbunds blad JÆGER 6-7/2014, der giver bogen fem patroner ud af seks mulige.

"Læsere af hans tidligere udgivelser vil i "På krogen" genkende både den store faglige indsigt i praktisk jagt og fiskeri, de levende beskrivelser af mennesker og hændelser, den underholdende tone og ikke mindst den rå og ramsaltede humor, der tilsammen sikrer, at man som læser er utroligt godt underholdt med denne spændende nyudgivelse"
Bladet Jagt & Jægere, 6-7/2014.

"Lasse Sørensen har igen kreeret en bog fra sine elskede Færøerne. Denne gang er omdrejningspunktet både jagt og fiskeri, men som altid kan Lasse S ikke lade være med at beskrive landets særegne natur og de lokale indbyggere, som han er så dybt betaget af. Og heldigvis for det. For det er nemlig personbeskrivelserne, der er bogens største styrke. Lasse har en imponerende evne til at videregive sjælen fra de karakterer, som han møder på sin vej. Ikke et sekund er man i tvivl om, at han trives godt blandt originaler og andet godtfolk".
... skriver Danmarks Sportsfiskerforbund i "Sportsfiskeren", 05/2014.

"Bogen er rigt illustreret med forfatterens velkendte kultegninger, og særligt portrætterne af de personer, der bliver omtalt i teksten, er fremragende".
... lyder vurderingen bl.a. i det uafhængige jagtblad "Jagt, vildt & våben" 5/2014.

"En fin, fortællende tekst, illustreret med kultegninger, kommer man med på jagt og på ture på havet efter fisk".
Danmarks Naturfredningsforenings blad "Natur og Miljø", der giver bogen fire ud af seks sommerfugle.

 

 

Tilbage til menuen

Tilbage til Litteraturliste